fredag 10 juni 2011

VARMT!!

Om jag inte har förklarat det tidigare så kan jag berätta att vi bor i en lägenhet i Eskilstuna på tredje våningen alla våra fönster och vår balkong har sol från ca 14 till 21.
Det blir alltså ganska varmt och hundarna söker nya ställen att ligga och sova på i värmen, några av Dobbys favorit ställen är under tv-bänken, på golvet i köket och i hallen.
I hallen finns det flera favoriter, den största är mot väggen mot vårt sovrum, där är det alltid skugga. Ett annat nytt favvo ställe är bland skorna : 




Zacke där emot, håller sig i sovrummet där persiennerna är fördragna, på sängen (för att behålla "kylan") plus att Dobby inte kommer upp där och det tycker Zacke är skönt :P

Idag har killarna fått både leka med favorit leksaken, kartong och plast, och sluppit mattorna i flera timmar. Då jag och Emelie varit ute i solen och golfat med några nära vänner :) Zacke & Dobby blev övervaktade av Evelina som så gärna ställde upp att hålla ett öga på dem. De hade som sagt jättekul i massa kartong och plast som låg utspridd i hela lägenheten då vår nya soffa anlände idag. En stor fördel var att de hade jättekul och blev jättetrötta så de var snälla mot hundvakten :) en annan fördel var att de knappt märkte att den rosa kisssoffan hade blivit utbytt. Så den är fortfarande hel och luktar ny!

Imorgon är det dags för kalas igen och det kommer en massa folk! Bland annat en 5 åring som Dobby inte har träffat än, men han verkar gilla barn så det är nog inga problem allts! 
Det ska bli väldigt trevligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar