torsdag 2 juni 2011

Emelie 21 år!

Idag fyller Emelie 21! 
Så idag kommer mormor och gammelmormor, Emelies mamma och mormor. 
Det blir första gången Dobby träffar gammelmormor men det kommer säkert att gå jättebra!! Emelie fick pannkakstårta till frukost och grabbarna bus fick två pannkakor var och Zacke försökte ta Dobbys efter att han hade slukat sina egna......

Dobby börjar bli en riktigt momasboy! Han håller stenkoll på mig och följer ofta efter mig, i morse fick killarna springa av sig lite på gården och Dobby sprang utan synhåll och "sprang vilse". (Han hamnade på andra sidan ett litet skjul) Då skrek han, klagade och sen lämnade han inte min sida xD Han har tyvärr även börjat härma Zacke med att hoppa, både på folk och på matbordet och liknande men vi hoppas att vi kommer kunna häva det så mycket som möjligt, bland annat genom att lyfta upp honom och bära honom när det kommer gäster och hälsar på så han hamnar i ansiktshöjd direkt. 

Vi var i djuraffären igår och Dobby tyckte att det var sådär tills han hittade en boll som var jätterolig att peta in under hyllorna så matte fick sätta sig på knä och försöka hitta den igen -.- 
Han börjar i alla fall påminna om en viss släkting som gillar att ligga och tugga på en pipleksak så det piper hela tiden!

 

Trött Dobbe


Brottningsmatch :)



 

1 kommentar:

  1. Grattis Emelie!!
    Så Dobby har fått samma pipdjursintresse som mamma Vilda och framförallt gammelmormor Meide :-)
    Hmm, ni ska nog inte bära på Dobby när han ska hälsa, låt istället de som kommer nochalera honom och sen när han lugnat ner sig får han beröm. Ni kan ju inte kånka runt honom när han väger 15 kg :-)

    SvaraRadera