tisdag 2 augusti 2011

Dags för nytt inlägg!!!!

Hej alla kära bloggläsare xD

Vi i den lilla familjen här har haft det så sjukt fullt upp den senaste månaden att bloggen har kommit lite i skym-undan av jobb, resor till sthlm, letande av hundvakter, skola och mer jobb. 

Men nu när båda killarna har blivit magsjuka så kom jag fram till att det var dags! Dobby blev dålig i fredags då han fick diarré, ringde veterinären som sa att vi skulle ge honom canikur och massa vatten, han ska äta som vanligt eftersom valpar inte ska fasta. Han har blivit mycket bättre under helgen men nu ska han få ris och vitfisk som mat istället för det vanliga fodret. 
Zacke blev dålig i natt, Emelie fick springa ut och in hela natten med en stackars kille och fick både diarré och kräkningar. De närmaste 24 timmarna ska storgrabben fasta och sen blir det canikur, ris och vitfisk för honom oxå. 

Vi hoppas att killarna blir bra innan fredag eftersom det då är dags för nästa stockholmsresa. För övrigt är de lika pigga och glada som alltid!

Vi har också börjat med intensivare och tuffare ensamträning med båda boysen eftersom att det vore lite trevlig att gå ut och äta middag någon gång utan att komma hem och hitta orkidé bitar över hela golvet -.- 
Vi vill också att de ska vara riktigt vana vid att vara ensamma innan vi flyttar i November så det är hårdträning som gäller!

Flytten är en annan anledning till att vi har varit så upptagna, det är nämligen så att vi ska flytta ca 200 m bort till en lägenhet som passar oss bättre. Vi har sprungit och lämnat papper, skrivit på papper och pratat med Graflunds typ 20 gånger på ca två veckors tid xD Men lägenheten är i alla fall vår och den 1 november flyttar vi! 

Och om någon har orkat läsa igenom allt detta så tänkte vi också säga att vi blir tokiga av att inte ha någon bil eller känna någon som har en bra bil som vi kan låna. För vi skulle verkligen vilja göra mer med våra underbara grabbar! Till exempel LC med Zacke som visade sig vara en riktig naturbegåvning och utställningar med båda grabbarna som är riktiga skönheter! 
Jobbar vi inte så har vi ingen bil eller så är det något annat som kommer ivägen -.- vi hoppas verkligen att det blir ändring på det!
Sist men inte minst vill vi säga tack till Marie som fortsätter berätta när det är träningar, utställningar och liknande trotts att vi inte kunnat följa med på ett tag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar