måndag 30 maj 2011

Trötta pojkar

Nu är det grabbarna som är trötta :P
Vi var i hundgården i säkert en timme idag och grabbarna hade jättekul med de nya bästa kompisarna. Fyra hanar som vi har sprungit på flera gånger. Lite senare kom även en Golden tik dit. 
En av hundarna var en whippet och en annan en gray hound, men när Zacke väl började springa så hade varken de eller någon annan en chans. Det var riktigt kul att se.
Och Dobby var helt till sig och jättebesviken för att han inte hann med brorsan som sprang alldeles för snabbt för honom :P
Kameran var chanslös eftersom att killarna, och tjejen, var så snabba men några bilder på utslagna hundar har det blivit, men de måste ordnas lite så de kommer senare.

Dobby är en riktig tuffing och självklart även en charmör, men när han började hoppa på de andra hundägarna så tog jag bort honom en bit och övade på lydnad. Han var helt otrolig! Förutom Zacke och den andra Whippeten, som också ville ha godis, så lät han inte de andra hundarna distrahera honom utan var som vanligt exemplarisk på sitt, stå, tass, puss och hopp. Även Zacke fick imponera på de andra hundarna och ägarna genom att slå, sitta, ligga, dansa och pussa :) 
Dobby var täckt av hunddrägel :P så han fick en snabbdusch när vi kom hem, sen somnade de tillsammans i sovrummet som stockar. 







1 kommentar: